Eleven Madison Park

31245983

Neuer Artikel

60,00 €

inkl. MwSt.
sofort lieferbar

- +

  • Little Brown Group
  • ISBN: 9780316098519

 
Mehr Infos

Eleven Madison Park is one of New York City's most popular fine-dining establishments, and one of only a handful to receive four stars from the New York Times. Under the leadership of Executive Chef Daniel Humm and General Manager Will Guidara since 2006, the restaurant has soared to new heights and has become one of the premier dining destinations in the world.

ELEVEN MADISON PARK: THE COOKBOOK is a sumptuous tribute to the unforgettable experience of dining in the restaurant, where the latest culinary techniques are married with classical French cuisine. The book features more than 125 sophisticated recipes, arranged by season, adapted for the home cook, and accompanied by stunning full-color photographs by Francesco Tonelli. ELEVEN MADISON PARK is sure to be one of the most talked-about cookbooks of 2011.
A lavish collection of elegant, seasonal recipes from the award-winning four-star New York restaurant.

 
Über die Autoren

Daniel Humm

Daniel Humm

Daniel Humm absolvierte bereits als 14-jähriger seine Ausbildung zum Koch. Er kochte in den besten Restaurants der Schweiz und erhielt seinen ersten Michelin-Stern im alter von 24 Jahren. Im Jahre 2003 wurde er Executive Chef im Campton Place San Francisco und vom  San Francisco Chronicle mit 4 Sternen ausgezeichnet. 2007 wurde er Executive Chef des Eleven Madison Park und bereits 2008 zum Grand Chef von Relais & Château ernannt. 2009 wurde er von der New York Times mit 4 Sternen ausgezeichnet und erhielt 2010 den James Beard Award für \'Best Chef: NYC\'


Will Guidara

Will Guidara

Will Guidara begann bereits im Alter von 13 Jahren seine Karriere in der Gastronomie. Als Absolvent der School of Administration an der Cornell University begann er seine Servicelaufbahn im Spago Beverly Hills und besuchte außerdem die Culinary School in Spanien. Bevor er 2006 der General Manager des Eleven Madison Park wurde, bekleidete er verschiedene Funktionen innerhalb der Union Square Hospitality Group, u.a. General Manager und Operations Director.


Kürzlich angesehen